Josep Montserrat vs Anxaneta “B” 11-5

Foto 12 Nov.jpgTercera jornada pels nostres jugadors en el Jocs Escolars de Mataró que jugaven contra l’Escola Anxaneta. Després de dos jornades on sempre vam tenir baixes per fi a la tercera van poder estar tots els jugadors a la pista del Teresa Maria Roca, i on cada cop els jugadors del Josep Montserrat estan mes acostumats a jugar partits els caps de setmana i es veu en la seva confiança i sobretot en la seva forma de jugar.

El partit va servir per veure el debut de Diego en partit, i com jugadors que havien faltat algun altre dia agafaven mes confiança, com Paola o Marc, la victòria va ser els nostres jugadors però vull destacar la seva entrega en tot moment del partit, marcant gols donant als companys i demostrant la unió que s’està fent en aquest gran grup que porto aquest any. La propera setmana tornem a jugar Mini-Handbol contra l’Escola GEM i serà l’últim partit d’aquest esport, ja que fins gener no tornaran a tenir competició i passaran a jugar bàsquet.

Destacar com sempre l’ajuda dels pares des de la grada, que fa que els nens juguin més motivats i s’ho passin super bé!

Van jugar: Andrés Casillas, Martí Vergés, Keynan Montes, Aleix Cambeiro, Carlos Martinez, Marc Guisado, Pol Vilreales, Paola Rojas i Diego Serrano.

1,2,3 Montserrat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s