Iniciem les activitats extraescolars

logoenlleurat

Enguany l’Associació de Lleure i Cultura Enlleura’t  tornarà a ser l’entitat encarregada de gestionar les activitats extraescolars de l’Escola Josep Montserrat amb l’objectiu d’oferir una gestió sense ànim de lucre, amb una visió educativa, integradora i lúdica, desenvolupada per professionals qualificats a la vostra escola.

El coordinador serà en Carlos Camacho Rodriguez i el trobareu de dilluns a divendres de 16:30 a 17:00 a l’escola. També us facilitem el número de telèfon 600 254 906  per resoldre tots els vostres dubtes, amb servei de whatsapp. També ho podeu fer a través del correu josepmontserrat@enlleurat.org.

Les activitats extraescolars proposades començaran el dia 2 d’octubre de manera regular però per donar-les a conèixer volem oferir uns dies de tastet (del 18 al 29 de setembre), on podreu provar totes les activitats sense compromís (fins límit de places i amb prèvia inscripció al tastet). Per informar-vos d’aquests dies de tastet o formalitzar una inscripció, ho podreu fer la setmana del 12 al 15 de setembre de 16:30 a 18:00 a l’escola

Les activitats proposades son:

Activitats proposades 17-18

Teniu tota la informació de les activitats més complerta en el nostre: Triptic Extraescolars (versió 2.0 setembre 2017)

Com podeu fer la vostra inscripció?
– Omplir el Full d’Inscripció que trobareu a consergeria o que podeu descarregar: Full Inscripció  i portar-ho al coordinador de 16:30 a 18:00 de dilluns a divendres.

HORARIS I CALENDARI DE LES SETMANES DE TASTET

Setmana de tastet

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s