Informàtica

L’activitat d’informàtica es fa amb la idea de donar a conèixer les possibilitats que ens proporcionen els ordinadors. En especial es fomenta el contacte amb el gran potencial que ens ofereix avui dia Internet.
En aquesta activitat farem ús de part de la gran quantitat de recursos gratuïts que existeixen en l’actualitat a la xarxa, de manera que podem utilitzar i practicar en qualsevol altre lloc amb tot el que anem veient i aprenent durant el curs.

Adreçat a: Nens/es de primària

Dies: Dimecres.

HorariDe 16:30 a 18h.

Continguts:

Pixton (web còmic): 

Word: inserció del text, tipus de font, mida, color i forma (negreta, cursiva, centrat, justificat, etc.). Coneixement del tipus d’estils al word. Creació de llistats. Inserció d’imatges, formes, taules i número de pàgina. Inserció de Word Art. Comandaments bàsics (ctrl + v, ctrl + c, ctrl + z). Com guardar i obrir l’arxiu. Canvis al disseny de la pàgina (orientació, mida, marges).

Power Point: Selecció d’estils. Disseny, inserció, organització, i presentació de diapositives. Inserció d’imatges, formes, vídeo i àudio. Inserció de transicions i animacions. Agregació de notes per diapositiva.

Audacity: Obrir/tancar arxiu. Guardar com projecte. Exportar com mp3. Funcions bàsiques de l’audacity: tallar i enganxar la gravació, efectes especials.

Movie Maker: Obrir/tancar un projecte. Desar com a projecte/pel·lícula. Inserir imatges al projecte. Afegir efectes especials: transicions, text, imatges en moviment, portada, títol.

Afegir música. Modificar el temps d’exposició de les imatges.

Objectius:

  • Adquirir les competències bàsiques de les diferents eines i programes d’informàtica a partir de la realització de diversos projectes engrescadors.
  • Dominar les diverses eines i apartats dels programes treballats
  • Crear un clima de treball òptim al grup
  • Saber treballar en equip amb un mateix ordinador.
 
Anuncis