Iniciació Esportiva

Activitat que més agrada als menuts de l’escola, doncs combina l’esport i el joc, dos eixos claus perquè els infants es desenvolupin motriument alhora que gaudeixen enamorament de les activitats. Durant el primer trimestre es treballarà les habilitats motrius bàsiques. Als següents trimestres es treballaran diferents esports, perquè quan l’alumne entri a la primària pugui escollir l’esport que més li agrada, coneixent-los tots prèviament.

WhatsApp Image 2017-07-26 at 12.31.18

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT:

Adreçat a: Nens/es de P3 a P5.

Dies: Dimecres.

Horari: De 16:30 a 18h.

Descripció: Activitat pensada per als més joves esportistes de l’escola. A través del joc, introduiran els principals esports i jocs esportius, sense cerca de la competició; es vol treballar des de la motricitat de l’infant per augmentar el bagatge motor.

Continguts: Començaran la iniciació a l’esport fent exercicis i circuits de velocitat (curses, relleus, ziga zaga, …) per treballar les habilitats motrius bàsiques. S’incentivarà la lateralitat, controlaran diferents implements amb mans i peus (dreta i esquerra), remarcant però la part dominant i la coordinació, amb tot tipus de material. En els següents trimestres descobriran els principals esports (bàsquet, handbol, tennis, futbol sala, hoquei, atletisme, etc) i s’introduiran jocs esportius.

Objectius:

  • Desenvolupar les habilitats motrius bàsiques, la lateralitat i la coordinació.
  • Despertar les capacitats físiques (força, velocitat, flexibilitat, etc) a través del joc i l’activitat en el lleure.
  • Experimentar i reconèixer els principals esports.
  • Reconèixer i acceptar les normes del joc respectant al contrari, jutges i àrbitres.
  • Treballar els valors que ofereix l’esport (solidaritat, companyonia, superació, esforç, respecte, etc).
  • Aprendre a respectar i cuidar el material, instal·lacions així com els companys.
Anuncis