Menjador

MENÚ GENER HALAL

MENÚ GENER

El menjador escolar compartit és un servei que promouen i realitzen les AMPAS de l’Escola Josep Montserrat i l’Institut Escola Mar Mediterrània (Tomàs Viñas), sota la tutela dels Consells Escolars, a través d’una comissió integrada per pares, monitors i mestres. El servei s’adreça a tots els alumnes i mestres de les dues escoles.

Un grup de monitors té cura dels infants i els recullen a les 12h (educació infantil) i a la una (educació primària) a l’Institut Escola Mar Mediterrània i a les 12’30 h a l’Escola Josep Montserrat. Els nens d’ Educació Infantil són recollits a la seva aula.

El menjador de l’Institut Escola Mar Mediterrània, juntament amb l’empresa de Càtering Masia Bartrès, disposa d’un servei de control dietètic en l’elaboració dels menús diaris. És per aquest motiu que el menjador adquireix un compromís d’alimentació sana i equilibrada amb els nens/es que utilitzen aquest servei, al mateix temps que els monitors del menjador eduquen en els hàbits alimentaris als infants. Aquesta tasca es realitza sempre a dues bandes: en el menjador i a casa, amb els pares.

L’alimentació i els hàbits sanitaris i de convivència que s’estableixen en el menjar fan que aquest servei tingui un contingut eminentment educatiu.

Els monitors/es de menjador proposen activitats creatives, jocs, treballs manuals, estones de lleure i participació de tots els nens/es fixos i esporàdics.

Els menús es presenten mensualment als taulells de les dues escoles, la preparació del menjar es realitza fora de l’escola i es transporta amb totes les garanties d’higiene i rigorosos controls sanitaris a l’escola i a les cuines.