Patinatge

Activitat lúdic-esportiva que treballa l’habilitat de patinar alhora que prepara, si es desitja, per poder competir als Jocs Escolars de Mataró amb la resta d’escoles. Els nens i nenes gaudeixen d’una activitat que els permet millorar habilitats tant importants com la coordinació, l’equilibri, la flexibilitat, etc.

WhatsApp Image 2017-10-07 at 13.43.55.jpeg

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT:

Adreçat a: Nens/es de P5 i Primària.

Dies: Dimecres i divendres.

Horari: De 16:30 a 18h.

Descripció: Destinada a tots aquells infants que vulguin practicar un esport i un joc d’esbarjo alhora. Activitat ideal per desenvolupar el sistema psicomotriu, l’equilibri i la coordinació de moviments.

Continguts: Incentivar la pràctica del patinatge, preferentment artístic (quatre rodes). El desenvolupament d’aquesta activitat serà totalment flexible en funció dels diferents nivells dels participants. D’entrada, ho farem amb la iniciació i l’aprenentatge dels desplaçaments amb patins i també la realització de diferents jocs lúdics i esportius tot patinant. També hi haurà l’opció de participar en jornades puntuals d’exhibició organitzades per la Direcció d’Esports de Mataró.

Objectius:

  • Millorar l’equilibri estàtic i dinàmic dels alumnes.
  • Perdre la por escènica.
  • Aprendre patinar amb suficiència i seguretat.
  • Aconseguir desplaçar-se al ritme de la música.
  • Realitzar moviments tècnics de gran complexitat (vuit, cadireta, àngel, canó, etc).

WhatsApp Image 2017-10-07 at 13.43.55.jpeg

Anuncis